Grundaren av Waynes Coffee

Jag har varit på besök på huvudkontoret för Waynes Coffee och träffat en av grundarna Marika Lagerberg.

Waynes Coffee är Sveriges första eko café vilket innebär att allt man serverar måste vara ekologisk. Mjölken, cocosbollarna och även brickan du lägger din bulle på är ekologisk. Detta är något kunderna lägger stor vikt på speciellt studenterna i Uppsala frågar om det är ekologiskt.

Det var fullt på kontoret så vi gick till närmaste Waynes Coffee i hörnet. Jag har alltid med mig Waynes Water i väskan. Det finns i smakerna naturell, citron och smultron. Mitt självklara val är alltid smultron wild strawberry.

Jag hade min delägare och kollega Jennifer Sepers med mig och hon drack en Daytea. Marika själv drack en liten cappuccino med en croissant till.

Lagen om attraktion med Lili Öst & Café Opera

I kväll åker jag till Cafe Opera tillsammans med Lili Öst och först ska vi ha en intervju innan. Vi ska nämligen på Mr och Miss Sweden skönhetstävling tillsammans då jag är inbjuden. Det kommer att bjudas på mat och drinkar. Jag kommer att bli väldigt sen i dag. Lili Öst production skriver om attraktionslagen ett ämne som jag bara älskar. Det blir för mig en självklarhet att träffa henne för en intevju.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *