HAYATI KAFE JUBILEUMSKONSERT 60 år på scen

Tiden går… Man vaknar en morgon och inser att det har gått en faslig massa tid, eller vad sägs om 60 år sedan man gjorde debut som sångare.      

Och vad gör man med den tid som återstår? Så inleder Hayati Kafe sin text i booklet på den nya samlingsskivan som innehåller inspelningar från den första Segretamente 1960 och fram till den 18:e och sista låten som inspelades nyss. En kavalkad av låtar genom åren som förknippas med Hayati Kafe.

Den 29 augusti framträder Hayati på Fasching som en inledning på Jubileumsåret!

HAYATI KAFÉ MED GÄSTER Hayati Kafé som fyller 75 år i höst började sin sångkarriär 1956 i Istanbul, Turkiet. Han kom till Sverige i Juni 1962 för det han trodde skulle vara en tremånaders turné men blev kvar och har bott här sen dess. Han har under sina 54 år i Sverige jobbat med stora delar av svenska jazzeliten på krogar, folkparker, varit med på otaliga TV och radioprogram samt gett ut flertal skivor på svenska och engelska. Hayati har på senare tid också sjungit en hel del på ”ladino”, ett av sina tre modersmål. Han jubilerar ikväll med många av sina goda vänner.

Kvällens gäster: Ekdahl-Bagge Big Band, Jan Allan, Lennart ”Kvarten” Axelsson, Hans Backenroth, Calle Bagge, Claes Crona, Monica Dominique, Carl-Axel Dominique, Ronnie Gardiner, Isabella Lundgren, Anna-Lena Brundin, Jan Sigurd, Klas Lindkvist, Carl Orrje, Bengt Lindkvist, Lovisa Lindkvist, Jesper Kviberg, Erik Söderlind, Kenji Rabson

 

 

2 svar på ”HAYATI KAFE JUBILEUMSKONSERT 60 år på scen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *