Affärsbesök & Studiebesök på Axfood

Jag har varit på ett avtalat möte på Axfood för att gå igenom vissa idéer som jag och min kollega Jennifer har tillsammans.

Jag har även träffat en mycket känd författare och VD för ett stort företag mer om det inom kort håll utkik.

Man börjar med att anmäla sin ankomst genom att skriva in namn och efternamn på sig själv samt namn och efternamn på den man har ett avtalat möte med. Man skriver även in sitt företag och vårt företag heter Organic Investment AB.

När man väl har gjort det får man ett passerkort liknade som man häfter på sig själv och sedan väntar man på sitt besök. Det fanns café på Axfood så att man kunde dricka bubbelvatten, kaffe och kakor. Väldigt bra bemötande måste jag säga. Mötet gick fort och den vi skulle träffa var sjuk så vi fick i stället möta två andra killar som på ett mycket proffsigt sätt tog emot mig och min kollega Jennifer.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *