Inbjuden till Sverigefinal Miss & Mr Sverige Café Opera

I början av mitt bloggade var jag hos fotografen Marie Therese Karlberg på Shayfoto. Nu är det hon som är bakom detta event som jag är inbjuden till.

Det kommer bjudas på mat och dricka på vackra Café Opera så ni kommer få massor från detta event. Detta sker nästa helg men innan allt detta så är jag på massor av företagsmöten. Hela denna vecka är jag bokad på 5 olika företagsmöten och det ska bli så spännande att äntligen på allvar jobba med min och Jennifers verksamhet Organic Investment AB. Vilka företag vi kommer att få träffa får ni reda på när detta närmar sig. Kan inte i förväg avslöja för då missar vi hela magin med att vara hemlighetsfulla.

Det var Shayfoto som tog Bobby Oduncus bröllopsbilder.

Shayfoto drivs av vackra Marie Therese Karlberg som jag var och fotade mig hos i början av mitt bloggande. Den som presenterade oss var skönhetsdoktorn Maria Arvidson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *