Allt du behöver för en week end

Denna vecka är jag på resande fot en hel del i Stockholms området och kommer att behöva sova borta.

Det blir även en resa nu i helgen som kommer då jag ska på en skönhetstävling på Café Opera inbjuden av en kändisfotograf som jag kommer berätta mer om.

Jag ska därför packa en week end väska med det nödvändigaste för min resa till Stockholm. Jag bor i Uppsala och behöver vara i Stockholm 3 dagar i sträck för möten i affärer. Nu börjar jag jobba mer och mer med mitt eget företag som jag kommer att berätta mer detaljerat om i framtiden.

På Trendhim finns mycket för män bla väskor, smycken och accessoarer. Har du en sambo så kan du även hitta en födelsedagspresent för honom om ni ska fira hans födelsedag på ett romantiskt hotell. Jag kommer även snart åka till Aten igen då jag bara älskade den staden. Denna gång kommer jag stanna där mer än bara en weekend. Sist jag var i Aten var i april och då stannade jag där bara i 2-3 dagar.

För mig spelar det ingen roll om det är en herrväska eller en damväska när jag ska resa över helgen. Det viktigaste för mig är att det är bra kvalité och äkta skinn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *