Alla människor lider av ett beroende

Vi är beroende av så många olika saker att det ibland inte syns på en människa vilket beroende man har.

Jag gick en gång på en kurs och bredvid mig satt en man och frågade efter dagens slut om jag hade ADHD. Han kände igen mina beteenden då ett av hans barn hade ADHD. Han tyckte att jag aldrig kunde sitta still och bara lyssna på läraren utan gjorde flera saker samtidigt som jag lyssnade på läraren.

Jag har mycket svårt att sitta still, men har inga problem med koncentrationen. Jag kan koncentrera mig till 100 % även om jag sysslar med något annat under tiden. Jag är tex sjuk i dag och detta hindrar mig varken till att blogga, städa eller att gå till jobbet. Det är inte alla som har mina problem vissa har även drogproblem. På Apotek 364 finns drogtester man kan göra själv eller om man misstänker att någon närstående är drogberoende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *