Spar tid när du ska jobba!

Ingen människa vinner tid på att både jobba och boka in möten samtidigt.

2016-01-05-14.03.46

 

Jag har därför börjat boka mina möten på mitt jobb efter en viss tid då det är mycket lugnare på jobbet. I dag har jag möte med 4 personer två olika tider på jobbet. Jag hinner inte möta folk under dagen för att sedan jobba på eftermiddagen. Jag slår ihop allt på ett ställe i stället och hinner jobba med annat under dagen.

Jag kommer jobba ett år till på mitt nuvarande jobb och sedan kommer jag byta jobb helt och hållet. Jag kommer dessutom resa mycket mer i jobbet och bli fruktansvärd självständig.

Du blir inte lycklig med pengar

Dina relationer är så mycket viktigare än alla pengar i världen. Din hälsa är det viktigaste du har. Jag har förut hela tiden sökt efter hjälp och jag fick till slut hjälp. Jag trodde att om jag blev fri från mina besvär skulle jag dela med mig det i bloggen. Än känner jag att jag inte vill dela med mig av något som har besvärat mig under flera år av mitt liv. Jag har nog aldrig i mitt liv förstått hur svårt jag har haft det förrän jag tog mig ur det. Jag är fri i dag fullständigt fri och det är nog därför jag har utvecklat min karriär. Det är inte för att jag tror att pengar gör mig lycklig utan för att jag redan mår bra så orkar jag förverkliga vissa saker i livet. Jag önskar att alla människor jag någonsin har satt värde på känner sig värdefulla med och utan min medverkan. De har haft ett stort värde och är värdefulla än i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *