Folk har blivit överkänsliga

Jag har en kommersiell sida på Facebook där företagare går in och marknadsför sina företag och sina sociala medier.

Jag brukar få in anmälan av olika inlägg där jag som administratör då får blockera eller ta bort vissa inlägg som strider mot Facebook principer. I dag fick jag ett inlägg anmäld som bloggaren mediamamman hade lagt in. Hon skrev om BH och hur man väljer rätt kupa för rätt storlek. Detta kändes stötande av någon känslig person jag inte kan nämna vem det var. Fick in flera anmälningar mot Mediamamman och jag godkände alla inlägg trots protester.

Jag anser inte att det är stötande att skriva om BH som alla kvinnor bär. Mediamamman kan provocera och få uppmärksamhet, vilket jag anser är en PR kupp. Jag tar bort inlägg som kommer från olika bolag som erbjuder lån det anser jag är spam. Tar även bort spelbolag som hamnar på Veckomagasinet gällande Facebook. Dock har jag själv marknadsfört spelbolag på bloggen då det är sponsrade inlägg som är riktade till alla som kan tänkas vara intresserade. Spelbolag växer och konkurrensen öka därför kommer nu detta skapa kaos ni ska se.

En fråga till Emelie som driver mediamamman. Är det inte mer provocerande med kvacksalvarna vi träffade som konstant sa “Claes säger, Claes säger……” Det var ett medium som talade om sig själv i 3:e person och låtsades vara en ande.

2 svar på ”Folk har blivit överkänsliga”

  1. Haha måste vara någon himla pryd jävel som stör sig på ett helt par vanliga bröst i en bh. Måste va jobbigt att gå på stan eller se på tv i så fall ? Haha jag vet precis vilka du menar och jo, du har rätt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *