Auratransformation ökar attraktionskraften

På sociala medier har alla vänner sett att jag har genomgått en auratransformation och alla vill veta mer om detta.

Jag har gjort en AT (auratransformation) och ser att attraktionslagen fungerar mycket snabbare sedan jag kom in i den nya energin dvs kristallenergin. Det finns många böcker att läsa om vad det innebär med den nya människan som föds nu. Dessa nya människor som föds är kristallbarn och är födda intelligentare än de människor som finns i dag. Jag var lite trött på folk och deras låga energier så jag gjorde en AT dels för min egen skull och för att attrahera in det jag själv vill ha i livet. Jag attraherar även in högre energier dvs människor som är på en högre nivå energimässigt. Ni anar inte vilken lättnad det är då folk som finns i dag omkring mig inte tar min energi. Även människor med lägre energi slutar ta min energi för att jag inte känner någon krav på från min egen sida att lägga energi på dem.

Jag håller även på att läsa boken om auratransformation som är skriven av Anni Sennov. Boken heter balans på alla plan med kristall och indigoenergi. Jag har då två frågor i boken som jag har citerat från boken med kursiv stil. Jag hoppas någon kan svara och utveckla denna text då jag inte förstår vad de menar i texten?

Fråga 1 sidan 99 i boken står det följande:

“Den nya balanskroppen som både är magnetisk och skyddande på samma gång, låter alltid sin ägare märka när vissa människor tänker på henne eller honom vare sig det positivt eller negativt. Det är sedan upp till personen själv att bestämma om han/hon vill engagera sig i andra personers tankar och eventuella liv, eller helt låta bli att engagera sig i andra människors medvetande processer och dagliga liv”

Just ovan text har jag frågor om då jag inte riktigt förstod. Ska jag Anne märka om någon tänker på mig? Märker folk också om jag tänker på dem?

Jag själv går hos Annelie Hellström och hon berättade att man kan manifestera snabbare när man har genomgått en auratransformation, vilket stämmer. Jag har skrivit på papper också innan jag lät mig transformeras.

Fråga 2 sidan 113 i boken står det följande:

“För att klara av vardagen måste man leva i nuet. Det förflutna är det förflutna och om inte personer från ens förflutna också är en del ens nutid, kan man inte ta för stor hänsyn till dem. Det är inte värt att man tänker på dem, och om det ibland skulle känna att man tänker på dem, vad har de för nytta av det om man fortfarande inte har kontakt med dem?”

 

2 svar på ”Auratransformation ökar attraktionskraften”

 1. Hej Anne <3

  Jag kan svara dig, eftersom jag är kvinnan bakom AuraTransformation™ och det är jag som har skrivit boken "Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin".

  Svaret på fråga 1 är, att det är du som märker eller känner om någon tänker på dig. På något sätt vet du det bara och om du får tanken att ringa till andra, då har de ofta tänkt på dig strax innan du ringer. Ibland märker andra människor också om du tänker på dem, men det beror på hur känsliga och intuitiva de är.

  Förklaringen på fråga 2 är, at du måste leva i nuet och att det inte är värt att tänka på personer från ditt förflutna, om inte du tar kontakt till dem. För om du tänker på dem hela tiden utan att ta kontakt till dem, då får de massor av energi från dig utan att ge dig något tillbaka, för de vet kanske inte var energin kommer iifrån. Därmed riskerar du att förlora din personliga balans, så du dagligen måste energisortera extra mycket.
  Du kan läsa om hur du energisorterar och balanserar din egen energi i energiguiderna "Den lilla energiguiden 1" och "Ta tillbaka din kraft nu!" samt i boken "Bli medveten ledare i ditt eget liv", som alla är skrivna av min man Carsten Sennov och jag. Om du önskar mer information om böckerna kan jag rekommendera dig att besöka min svenska hemsida http://www.annisennov.se.

  Varma sommarhälsningar från Danmark,
  Anni Sennov

 2. Vel, noe bedre svar enn det Anni har skrevet her, det er ikke mulig 😉 Rett fra kilden! 🙂 Gratulerer med din Auratransformasjon! Det er en fantastisk opplevelse og endeløs utvikling og prosess å være i den nye tidens energi/bevissthet! Selvsagt kan man si at det er tilfelle uansett … men det er sp mye som er annerledes, og for meg ihvertfall MYE bedre 🙂 <3 Hilsen en norsk auraformidler <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *