Min vistelse på Örestrand Hotell & Camping

Jag kom fram till hotellet Örestrand mitt i natten och fick direktioner av Malin Björk hur jag skulle ta mig in till mitt rum.

Det var bäcksvart ute och jag visste inte vilket hus som var hotellet. Restaurangen var i en stor byggnad som såg ut som en herrgård och rummen var i ett annat stort hus. Jag irrade omkring i mörkret och försökte finna mig tillrätta. Det blåste varm och härligt mitt i natten jag bara älskade själva vinden och miljön jag hade hamnat i. Det var beläget vid sjön så jag kunde höra bruset av sjön.

Jag såg även vissa som hade tältat utanför och det såg riktigt mysigt ut. På morgonen såg jag flera barnfamiljer som hade vaknat till liv då jag sov på bottenvåningen. Jag hade dessutom en egen utgång och balkong från mitt hotellrum. Jag vaknade av att det knastrade regn på balkongen. En otrolig härlig känsla kändes så naturnära, men ändå så lyxigt och glamuröst.

Jag berättade även lite kort för Malin vilket ärende jag hade i Höganäs. Jag skulle nämligen besöka en fabrik som jag har startad mer eller mindre ett samarbete med.

 

örestrand hotell camping
I varje rum har du tillgång till tv och internet. Sängarna var superbekväma.
camping
Jag bara älskade dessa duntäcken och somnade direkt.
den nya överklassen
Just nu läser jag den nya svenska överklassen och det är lite svårt att komma in i boken. Den är lite annorlunda än de andra böckerna jag brukar välja. Jag läser mycket böcker och har ofta författarmöten hemma hos mig.
camping
Malin Björk HoReCa Ansvarig

Det finns fler bilder av hotellet som jag har tagit utomhus och dessutom den härliga frukostbuffén samt en liten detalj om frukosten ni inte får missa. Allt om detta kommer senare i veckan håll utkik……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *