Firar avresan till Skåne med ekologiska viner

I morgon åker jag till Skåne tidigt på morgonen till Skåne och firar sista dagen med lite goda viner.

Nedan ser ni Fresito och Pasqua vinet som jag har provat förut.

Fresita betyder jordgubbar på spanska så det är riktigt små jordgubbar man har handplockat för att framställa denna goda mousserade vinet. Pasqua kan jag göra olika smoothies med och ska ta några recept från nedan bok. Mer om bokens författare kommer inom kort. Man kan göra smoothies av grönsaker, frukter och spetsa med rött vin. Rött vin är nämligen bra som blodförtunnare.

I Alsace finns världens bästa vita viner. Det ekologiska Gustave Lorentz Evidence Pinot Gris Biologique med sin eleganta kryddighet med inslag av friska röda äpplen, mandarin, mineral och en fräsch grapeton i avslutet, utgör inget undantag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *