Magdalena Ribbing vett & etikett regler

Här ser ni sittplatserna för Magdalena Ribbing som har skrivit boken vett & etikett regler.

Jag har redan en bok hemma som hovet presschef skrev för några år sedan. Fast man kan ju alltid fördjupa sig i ämnet. Speciellt jag som är i kungliga möten borde fördjupa mig i dessa regler och inte tex tilltala kungligheter fel. Man glömmer lätt bort dessa regler hur man tilltala kungligheter och jag vet att de har överseende med detta.

Jag läste lite om vett och etikett på en sida där en av saker man inte ska göra är att tala om för folk att de ser trött ut. Tänk så många människor som säger detta till folk. Jag har själv aldrig fått höra av någon att jag ser trött ut, men jag hör ofta hur folk påpekar det hos varandra.

Det finns en bok som scientelogerna har givit ut som beskriver olika människors psykotiska drag. Det finns olika djup på olika beteenden hos psykopaten. Ett som jag la märke till är folk som går in på detaljer i evigheter innan de kommer till saken. En person jag känner kunde i minsta detalj berätta sina historier. När man tappade tålamodet och bad henne komma till saken fick man till svar “men lugna dig jag kommer dit”. Denna person borde studera vett och etikett för sin egen skull och för andras skull.

 

 

magdalena ribbin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *