På söndag åker jag till Skåne

Jag kommer att åka flyg till Skåne för att besöka en fabrik inför mitt nya bolag Organic Investment AB.

Jag vet att det även finns bussar inom Sverige och Norge som man kan åka med om man vill. Har ännu inte provat att ta dessa bussar, men jag surfar runt för att lära mig mer om olika färdsätt. eftersom du får fri tillgång till WiFi (4G) och eluttag vid varje säte kan du som resenär arbeta, surfa eller bara koppla av.

Det jag önskar i en buss är faktiskt en toalett som brukar finnas på vissa bussar. Det ska även finnas en liten automat där man kan köpa dryck, godis och enklare mackor. Detta skulle bussar tjäna på ännu mer att ha en sådan automat och toaletter i sina bussar.

Nu ska jag i väg till jobbet och var i går hos min granne Sara som är barnmorska. Bilder kommer upp inom kort på både min auratransformation och grannsämjan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *