Juicer för alla hälsoproblem (Philips råsaftscentrifug)

Jag har något som heter TNF alfa som är för högt och som jag har studerat länge för att se vad som kan tänkas sänka den.

Jag kom fram till att tomater och gröna bladgrönsaker sänker detta. TNF alfa finns hos dem som har reumatiska besvär. Jag har inga reumatiska besvär ändå är detta ämne för högt hos mig. Den är inflammationshämmande och gör att man inte blir sjuk. Jag har för aggressivt immunförsvar som aldrig tillåter att jag någonsin blir sjuk.

Därför har jag gjort hemmagjord grönskaksjuice med råsaftcentrifugen från Philips. Jag har då blandad i tomater och persilja. Till detta har jag sedan lagt i B vitaminer i pulverform för att få en riktig vitaminkick på morgonen. Av alla gröna bladgrönsaker så har timjan bästa effekt för att sänka TNF alfa. TNF alfa finns hos alla människor som skyddar oss från olika sjukdomar. Är den för hög finns risk för följdsjukdomar som reumatism mm. Många autoimmuna sjukdomar ska behandlas med det grönsaker som bäst hämmar TNF alfa i blodet.

En kombination av kokosolja + fiskolja har visat sig sänka nivån av den inflammatoriska TNF–alfa (Tumörnekrotisk faktor–alfa). Denna har stor skuld vid uppkomst av ledgångsreumatism, men också demens.

Ni kan även blanda med kokosolja då det också sänker TNF alfa nivåerna i blodet som är orsaken bakom många dolda sjukdomar. Nu ville jag inte blanda in kokosolja för min brorsson Oliver skulle nog inte dricka den. Du kan göra även denna god drink för barn om du vill att de ska dricka

 

Ingredienser för barn

2 dl cocosolja

1 tsk vanilj äkta som är ekologisk finns i hälsokostaffärerna alternativ vit choklad (krossad)

2 dl vatten

lite is för att hålla drinken riktigt kall du behöver ej mixa utan du blandar hela ingredienser och lägger sedan in is + sugrör. Varsågod sommarens törstsläckare för barn och dessutom bra för immunförsvaret och inflammationshämmande.

Ingredienser

3 tomater

3 knippe persilja

3-5 teskedar pulver av b vitamin

Du kan krydda efter behov också för man kan även lägga i gurkmeja för att få det mer inflammationshämmande. Jag har även bjudit min brorsson Oliver på denna drink då vi är släkt och han med stor risk kan ha ärvt mina gener och fått för höga TNF alfa värden.

Jag har intervjuat en författare som har givit ut en bok om hälsa och juicer. Det är en hemlighet vem hon är och jag har ställt massor av frågor till henne angående hälsa. Jag har fått vissa svar, men jag har nu följdfrågor till henne som jag önskar av hela mitt hjärta att hon ska svara på det också.

Förlåt för en suddig bild nedan då min systemkamera är hos min storebror och jag ska få den i morgon.

I boken om hälsa finns det massor av tips på hur man kan mixtra för olika hälsoproblem och den är som en uppslagsbok för alla åkommor. Inom kort får ni läsa om denna hemliga författare håll utkik!

Nu ska jag sätta upp en lapp på min dörr där det stå “Organic investment AB” så att brevbäraren hittar till mig när jag får brev hem från mitt och Jennifers AB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *