Känner mig hemma med röd hårfärg

Efter att ha provat alla hårfärger så känner jag mig mest hemma med den röda färgen.

Att försöka färga håret svart blev svårare än vad jag trodde. Man måste färga håret hela tiden om det ska hålla för svart färg är verkligen svårt att underhålla. Alla bruna nyanser är så mycket lättare att underhålla för man måste inte underhålla det på samma sätt. Rött är också en färg som kan vara lite svår att underhålla, men det är mycket enklare än svart. Jag har haft svar hår en gång förut i mitt liv och då blev det grönt när jag tvättade. Min naturliga hårfärg är som mina ögonbryn ungefär ganska så vanlig brun färg. Svart såg också fake ut på mig för jag såg grå ut i min hudton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *