Så här ser min hemstad ut

I denna stad kommer mina föräldrar i från och i år blir det inget besök där. Jag hoppas kunna besöka det till nästa år. Staden heter Elbistan.

Detta är vårt vinterhus i Elbistan i trädgården och huset är i 3 våningar.

Jag kommer att åka utomlands i augusti eller september. Nästa vecka sover jag på hotell igen i Skåne och ska bjuda över Jennifer så att vi kan planera lite inför vårt gemensamma företag Organic Investment AB. Jag åker på lördag och sover kvar i Skåne. Tar nog hellre tåg än flyg för jag kan sitta och jobba på tåget. I flyget måste man stänga av sina mobiler och då kan jag inte jobba. För mig är mina timmar på ett tåg mycket värdefullt. Nu ska jag läsa på mer om patent och registreringsverket för att veta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *