Organic Investement AB mitt nya bolag

Förut kallade jag denna blogg för hertiginnan och gick sedan över till entreprenörsbloggen. I dag heter den bara veckomagasinet.

Med bloggen så har det öppnats nya dörrar hela tiden och jag har på min väg lärt mig massor. Nu vill jag dela med mig av mitt AB som heter just Organic Investment AB som jag delar tillsammans med min delägare Jennifer Sepers. Nedan bild är från förra året.

Allt började med att en rolig person hörde av sig till mig och kom med massor av osanningar. Denna persons osanningar ville jag göra verklighet av. Jag ringde då upp Jennifer som följde min blogg. Jag frågade hur Jennifer hittade min blogg och hon berättade att det var via en väninna som är bosatt i Malta. Detta för att jag skriver mycket om attraktionslagen.

När vårt AB kommer i gång så kommer jag även att börja ge ut min bok. Först måste jag ha en framgång bakom mig innan jag kan ge ut boken som handlar just om mina framgångar. I dag skrev jag på de sista pappren på SEB.

10 juli åker jag till en hemlig fabrik i Skåne och sedan delar jag ännu mer av mitt AB här i bloggen. Åter vill jag referera till min fantastiska citat som ni kan gå in och läsa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *