Sagan om Askungen blir sann

När jag ser vackra byggnader så går mina tankar till sagornas värld. I Aten Syntagma finns massor av vackra byggnader från den Bysantiska tiden kvar.

Nu har jag färgat håret och snart ska ni få se min nya hårfärg.

Jag är numera ägare av ett AB

Jag kommer snart byta jobb helt och hållet för nu har mitt AB registrerats och när jag får hem bevis på detta ska jag patentera en produkt som jag håller på att skapa. Ni kommer att se produkten i handeln inom kort. Hela mitt liv kommer att baseras på mitt AB. Så fort namnet är godkänt så kommer jag dela med mig av den här på bloggen.

Allt detta började med att jag hade en bloggläsare från Malta som följde mig när jag var på besök på Stockholm Beauty week. OBS detta är inte en skönhetsmärke som jag håller på att lansera utan det är en hälsoprodukt.

Det tråkiga med Istanbul är att det knappt har någon historia kvar från Osmanska riket. Det enda som finns är det bysanterna en gång i tiden byggde som knappt finns ett spår av. Vilken stad som inte har någon monarki eller historia kvar. Att man kan ha en monarki i 700 år och inte ett enda spår kvar av det? Vad gjorde Mustafa Kemal med landet egentligen? Han hade ihjäl sin närmaste som var emot hans reformer. Han borde låtit honom fortsätta leva så att någon historia kunde vara kvar när jag ska åka till Istanbul. Jag älskar Istanbul och hade älskat det mer om det fanns historia och byggnader kvar från osmanska riket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *