Ny hårfärg & spådom

Just nu har jag endast en person i min omgivning som jag litar på när det gäller att sia framtiden.

Som bloggare har jag träffat nästan de flesta medium både kända och okända medium. Inte många håller måttet och talar om exakt vad som ska ske i framtiden.

Det finns endaste en person som verkligen kan pricka i till punkt och pricka allt som ska ske i framtiden. Hon säger dessutom namn på personer som kommer att kliva in i ditt liv eller som kommer att förändra något i ditt liv. Hon vet på exakt datum när något i ditt liv sker. Hon vet exakt vilka människor jag bör akta mig för och vilka jag ska lita på. Hon vet verkligen mer än någon annan medium jag har mött i mitt liv.

Vad gör man? Man är ju kvinna och fåfäng och vill glänsa vart man än kommer. Hoppas nu att jag får tillbaka mitt karismatiska hår.

Nu ska jag ut och äta för jag har presentkort för 2 personer värde 3000 kr. Som bloggare har jag inte behövt köpa kläder och skönhetsprodukter på 3 år. Jag får allt sponsrat och det jag inte hinner använda säljer jag vidare till ett företag som behåller 25 % av försäljningen. Jag har även givit bort massor som jag har fått via bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *