En stor jätte inom sociala medier går i konkurs

“Så länge jag lever är du aldrig ensam, så länge du lever är jag aldrig ensam”

Det var det vackraste orden jag någonsin har fått höra i mitt liv av en vän.

Varför får jag 3 kopior av alla sms på mobilen? Jag sparar numera alla sms jag får in då de flesta kommer från olika samarbetspartners och då måste jag kunna visa upp allt man har kommit överens om. Jag har också akut behov av en lägenhet så om du känner till någon som har lägenhet så får ni maila mig på [email protected]

För övrigt är jag glad över att England har gått ut ur EU och jag hoppas det blir fler som lämnar denna suveränitet.

En stor jätte inom sociala medier går i konkurs

Framtidens sociala medier, som de kallade sig för i media är på väg att gå i konkurs. Detta visste jag när deras VD ljög för mig förra året.

Ett ordspråk “de tår ni trampar på  i dag kan vara sammanlänkad med den hand ni måste kyssa i morgon” Därför så ska man aldrig trampa på folk bara för att man får chansen till det och desto värre ljuga om avtalet. Jag fick frågan om att marknadsföra ett stort event med denna VD som inbjuden gäst. Jag avböjde och ville varken delta i eventet ännu mindre sponsra det. En av de som påstår sig ha sådan stor makt i bolaget fick sparken och den som blev kvar sa “jag vågar inte höja rösten”. Ni har det väldigt svårt just nu och sparkar de som är duktigast och behåller de som saknar mod. VD sa i telefon till mig att det var en soppa i början och VD fixade till allt. Det är nu det hela är en soppa och ni är på väg att gå i konkurs.

Gör ingen illa hädanefter så kommer universum inte göra er illa detta är lagen om attraktion.

 

 

 

Ett svar på ”En stor jätte inom sociala medier går i konkurs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *