Inbjuden till HAUTE COUTURE PARIS FASHION WEEK

Detta är andra året i rad som jag blir inbjuden till HAUTE COUTURE PARIS FASHION WEEK.

Detta är för mig något väldigt stort och jag har precis varit i Athen för en inbjudan jag fick till en känd manlig modell som hade ett event inom mode. Det känns lite märkligt att mode tidningar utomlands har börjat få upp ögonen för Veckomagasinet som jag driver.

Jag kommer inte att hinna med någon resa till Paris då jag i juli kommer befinna mig i en fabrik i Skåne. Jag har numera ett AB som snart kommer att registreras tillsammans med min delägare Jennifer. Hela juli är vi båda fullt upptagna med vårt AB och inom kort 24 augusti kommer alla få reda på vad det är vi skapar tillsammans.

Det är:

ALEXANDRE BOULAIS COMMUNICATION som bjuder in mig till Paris Fashion Week.

Monday July, 4 th 2016 at 4.15 pm

HOTEL du LOUVRE

Salon Rohan

Place André Malraux

75001 Paris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *