Maskin som ger peeling till ditt ansikte

Jag har en väldigt fet hy och cellförnyelsen är tok för snabb så att jag är i stort behov av en bra peeling för mitt ansikte.

Jag måste rengöra min hy varje dag med peeling och än har jag inte hittat en enda peeling som jag anser gör sitt jobb. Därför kör jag med turkisk kaffe och flytande tvål för att få bukt på min hud.

Det finns även maskiner som peelar ansiktet som jag aldrig har provat och blev lite nyfiken på hur väl de fungerar. Du kan om du vill köpa in en sådan maskin till din salong om du driver skönhetssalong. Du kan även gå utbildningar hos Synos för att sedan kunna köpa in en maskin. Du behöver faktiskt en fin diplom på din vägg för att ge förtroende till dina kunder när du behandlar dem. Jag har några diplom hemma som jag aldrig har visat upp för folk då jag inte jobbar med det som jag har utbildad mig till.

Det finns flera olika maskiner på Synos som du kan beställa till din skönhetssalong. En sak som jag ofta saknar på skönhetssalongerna är hälsodricka för skönhet kommer inifrån. Man borde på olika skönhetssalonger bjuda på dryck som är bra för hälsan samtidigt som man behandlar olika hudproblem. All problem handlar inte om yttre faktorer utan vissa saker handlar om att man kanske är undernärd och inte tar upp olika vitaminer. Det är A och O att dricka en hälsodryck på skönhetssalongerna innan man får en lyxig behandling. Detta är i varje fall ett tips från mig som är bloggare och har provat det mesta inom skönhetsbehandlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *