Swiss diet Kampen om min vikt

Ni som har följt mig ett taga på bloggen vet om att jag har gått ner väldigt mycket i vikt. Ibland händer det att man går upp lite igen och kampen om vikten fortsätter.

Jag har väldigt lätt för att gå ner i vikt och lika lätt för att gå upp i vikt igen. Folk vet om att jag kämpar med att behålla min vikt och försöka gå ner de sista kilona. Därför brukar olika företag höra av sig för att ge mig lite tips och råd. En person som jobbar inom media väntar på att jag ska berätta mer om hur jag kämpar med min vikt och här kommer nyheterna.

Nu har jag fått som man tar strax innan måltid för att bli lite mättare innan man äter maten. Jag har nu använt detta i några dagar och vet att jag blev lite mättare av den. Den är riktigt god i smaken vilket är ett stort plus då jag inte klarar av att använda något äckligt bara för att gå ner i vikt. Det jag använder måste vara god och denna är ruskikgt god. Jag trodde inte att något så litet kunde få mig till att äta mindre. Jag åt mindre varje gång om jag inte glömde att ta den.

De har mer produkter än bara för vikten. Jag ska se om jag kommer att prova mer saker från detta märke och skriva om det i bloggen. Älskar att prova nya saker och att få blogga om det för att inspirera mina läsare om allt som är nytt på marknaden. Någon måste vara den som blir er inspirationskälla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *