Skip to content
Veckomagasinet

Tävling vinn råsaftcentrifug från Philips värde 1999 kr

Nu lottar jag ut en råsaftcentrifug från Philips för 1999kr

Tävlingsregler: Dela detta inlägg på Facebook, instagram eller blogg så är du med och tävlar. Lämna dessutom en kommentar i detta inlägg.

@veckomagasinet eller #veckomagasinet om du väljer instagram

Du behöver ej skära frukt och grönsaker utan stoppar in dem direkt. Det ingår även en kanna också.

37 comments on “Tävling vinn råsaftcentrifug från Philips värde 1999 kr”

 1. Nu vet jag vad alla morötter och rödbetor från landet ska användas till! 🙂

 2. Hej hopp! Delat på fb. Jag är extremt sugen på en sån här då min juciebudget inte håller hehe

 3. I tävlingen jag vill vara med! Sommarens hälsoplaner kan jag med Råsaftcentrifugens hjälp järnet ge!Gillat och delat!

 4. Det vore så perfekt, vi som har så mycket frukt och grönt i trädgården, som vi knappt vet vad vi ska göra av! Har gjort vad jag ska 🙂

 5. Den här verkar ju vara smidig och lätt,
  Tänk vad fantastiskt det vore att i denna
  råsaftscentrifug från Philips göra härliga frukt och grönsaksdrinkar.
  Denna skulle bli den ultimata köksmaskinen och
  sätta guldkant på min annars enformiga
  nyttiga matvardag. Att äta hälsosamt är
  viktigt för min familj och till denna tackar man inte nej till.
  Delar på FB
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

  säger jag inte nej.

 6. Hej
  Jag är gärna med. Delar på min FB, Tina Carlström.
  Har alltid velat testa en sån här!

 7. Vill vinna en råsaftcentrifug så att jag kan komma i form efter en graviditet och förlossning! Delar tävlingen på instagram @missailin1

 8. Delat på facebook för denna råsaftcentrifug hade varit fantastisk att få. Som gravid med lite svårt att få i sig allt hade jag kunnat lura kroppen att få i sig massa nyttigheter utan att den förstår det vilket hade varit underbart. Lite frisk och nyttig dricka nu under graviditeten och efter hade varit precis vad jag behöver! Då kanske jag överlever en varm sommar med en stor mage…

  1. En estos momentos estoy pidiendo a San Judas Tadeo y espero me ayude en un caso difícil y con la esperanza de que me escuche igual que lo ha hecho con todos los que han dado gracias mediante su teistmonio. anónimo

 9. Jag är gärna, vilken dröm att vinna denna! Det skulle bli en perfekt present till min kära mamma nu när hon är långtidssjukskriven och har varit det i omgångar efter flera operationer efter en arbetsskada. Då har hon något att pyssla med och hennes barnbarn får smaka nya spännande safter och juicer 😀

  Här finns min offentliga delning: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10154103271091628

 10. Hela dom stoppas rakt ner i fugen
  Varje gång du på clean saft blir sugen ?

  Hade varit superkul att vinna denna då jag bara dricker rena produkter och med denna kan jag välja innehåll själv ?

  Delat ✌

 11. Perfekt när frukter och grönsaker ser ledsna ut och jag inte har hjärta att slänga dem! Med philips råsaftscentifug kan de fortfarande skänka glädje!

 12. ?G&D? på fb Christina Malmgren
  # Instagram malmgrenchristina ?
  Skulle bli jätteglad om jag fann att jag vann!
  En Råsaftscentrifug från Philips skulle revolutionera mitt liv, slut med färdigköpta söta juicer och in med färsk frukt och grönsaker i denna Smarta manick som snabbt fixar nyttiga och smakfulla juicer! ????????❤Älskar! Bra för Hälsan, Vikten och Ekonomin!

  1. X-nobe disse:Sem sombra de duvida, esse caça põem respeito até em esquadrão de F-22. Só que gostaria de saber quantas unidades do Mig-31BM foram monsrdizadae.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *