Besök av bloggaren Sara Pärleros

Sara Pärleros är mamma till Alexander Pärleros som driver framgångspodden och svärmor till Ida Warg som har träningsblogg.

Sara är frilansjournalist och på sin blogg så gör hon intervjuer med massor av kända personer. Det är verkligen roligt att följa hennes blogg.

Sara bor i Stockholm och åkte upp till Uppsala för att få träffa mig och andra bloggare som bor i Uppsala. Så man kan säga att vi har haft ett bloggmöte hos mig. Den enda som inte fanns på plats var CoachVilja som håller på att göra en kometkarriär.

När jag har event och bloggmöte hemma så brukar alltid företag höra av sig och sponsra mina event. Jag hann inte ens byta om utan tog emot alla mina gäster i förd pyjamas.

Hade ni hunnit byta om en lördag om ni arbetade så mycket som jag gör just nu? Min ad/hd är en välsignelse och jag tar inga mediciner mot det tvärtom så vill jag behålla denna eldsjäl jag har. Jag är en kolugn människa som är mig själv då jag inte vill dö som en kopia för ett original är alltid dyrare.

Ni kan gå in och läsa min intervju som Sara har gjort Exklusiv intervju med bloggerskan Anne här.

https://blogg.sarapärleros.se/2016/june/exklusiv-intervju-med-bloggerskan-anne-von-porat.html

Ett svar på ”Besök av bloggaren Sara Pärleros”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *