Wik slott med alla chefer från Gallerian

Varje år åker alla chefer från Gallerian jag jobbar på till Wik slott för att äta tre rätters middag.

Jag driver 2 stycken franchise företag i Uppsala och jag har nog aldrig skrivit ut i bloggen vilka företag det handlar om. Jag kommer att göra det när det byggs om i företaget och att jag börjar jobba på mitt eget AB som jag kommer att driva tillsammans med kollegan Jennifer inom kort.

Anledningen till att jag inte skriver om det företag jag driver just nu är för att jag vill skydda varumärket. Jag har gjort sponsrade inlägg om företaget, men då inte gått ut med att det är jag själv som driver det varumärket. Jag kan säga att det är ett svenskt företag och är franchise dvs finns i det flesta städerna i Sverige och även i övriga delar av världen.

Vi åkte alla i en gemensam buss och när vi kom fram var det fika och sedan spelade vi krubb i gräsmattan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *