Ekologisk mat är en trend

Jag var på ett event i SO Stockholm för några veckor sedan som Aftonbladets träningsexpert hade bjudit in mig på.

Vi fick då prova på Bra namn tycker jag vilket betyder sked. Ett annat namn jag skulle gilla vore Cutlery för en fin service där alla bestick ingår.

På bloggeventet fick vi prova på böngrytan som ni ser längre ner. Jag åt den kall då jag inte orkade vänta på att de skulle koka upp den. Trots att jag åt den kall så var det den godaste böngrytan jag ätit någonsin. Nu ska jag prova alla andra och en jag ser fram emot är jordnötssoppan. Vilken genialisk idé att göra soppa på jordnötter både nyttigt och gott.

Bloggevent 1 med Aftonbladets träningsexpert Malin Nylén.

Bloggevent fortsättning med pressbilder av bla Malin Nylén.

Nu ska jag till posten och hämta ut ett paket som ska hjälpa mig att gå ned i vikt för femtioelfte gången som Pippi Långstrump brukade säga. På torsdag ska jag till banken för att starta AB tillsammans med min kollega Jennifer Sepers. Mer om det kommer i framtiden håll utkik……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *