Hur du får människor att erkänna

Ibland kan det vara svårt att få människor att erkänna vissa saker. Tex om de kallas för något de starkt ogillar så finns det ett enkelt sätt att få en person att även erkänna sitt smeknamn.

Det finns en person i Uppsala som är lärare och alla elever kallade honom för den tibetanska luffaren för att han såg ut som en korsning mellan en tibetansk munk och en luffare. Denna lärare avskydde sitt smeknamn på denna skola till den grad att han vägrade låta sig kallas så. Hur får man en sådan lärare att erkänna sitt namn tror ni? Jo det är enkelt. Man skickar helt enkelt ett blomsterbud till läraren och säger till brevbäraren att den ska levereras till den tibetanska luffare. Detta innebär att brevbäraren kommer att knacka på dörren och säga vem är den tibetanska luffaren? Då måste läraren säga att det är han för annars får han aldrig veta vad brevbäraren vill honom. På detta sätt måste denna lärare erkänna vem han är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *