Att åka MTR express är som att åka båt

Jag har sett på vissa Facebook sidor att de firar födelsedagsfester på MTR express och har själv även blivit inbjuden till att lyssna på föreläsare på tåget fredagen som gick.

Jag kan förstå att man planerar in event på detta tåg då det inte liknar något annat tåg. Det känns som att sitta i en båt där man faktiskt kan ha konferenser och att det även kan kännas som att sitta i sitt eget vardagsrum. Kan ni tänka er ett tåg där man kan ha föreläsning? Nej det skulle vara omöjligt pga av all oljud. På MTR express finns inget oljud och jag brukar alltid sitta i Bistro.

I Bistro blev jag serverad av jättetrevlig personal en tjej som hette Malin Stahlberg, tyvärr finns inga bilder då min kamera försvann den dagen. Jag hade tagit massor av fina bilder som jag nu går miste om. Ska köpa en ny kamera inom kort för på lördag åker jag på event och affärsmöte i Malmö. Ska möta upp min kollega Jennifer då vi båda ska sova på hotell tillsammans.

Jag hade även önskat varma maträtter för jag tror att det redan finns en Micro så man kan värma maten. Även färdiga sallader tror jag skulle fungera perfekt. Kaffet var supergott och jag undvek godis för jag måste börja tänka på vikten på allvar. Det gick bara att betala med kort så att ni tänker på det om ni ska handla i bistro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *