En snabbare tandläkare får man leta efter

Jag har varit på mitt sista besök i Göteborg för tandimplantat hos tandläkaren Peter Ingemarsson på Estetsik tandvård.

Jag fick behålla mina tänder som de hade gjort i ordning på detta sätt. Jag hade förut vampyrtänder som gjordes i ordning genom att man först tog en gjutad form av ens tänder. Nu har jag färdig gjutform så jag kanske kan göra nya vampyrtänder då mina gamla försvann.

Jag hade tagit bilder av tandläkaren och på mig själv, men min kamera försvann denna dag så jag måste köpa en ny kamera. Jag blir så ledsen att jag har tappat bort min kamera där jag hade massor av bra bilder på när Peter håller i nedan gjutna tänder. Du hittar även bilder på estetisk tandvård på min instagram @veckomagasinet.

Jag måste säga att jag själv är också väldigt snabb på allt då jag inte gillar när saker och ting går långsamt.

Du kan göra tandblekning hos Estetisk tandvård och då håller denna blekning i 3-4 år.

En annan kosmetisk lösning för dina tänker är skalfasader

Tandläkaren Peter Ingemarsson har arbetat med skalfasader har jobbat med skalfasader väldigt länge och han blev intresserad av detta när han gick på en kurs i USA.

En skalfasad är ett mycket tunt lager porslin som limmas utanpå den egna tanden. Det är ofta en bra lösning om man vill dölja t.ex. missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar. Skalfasader är en relativt snabb behandling, det behövs inte så många besök. På mitt första besök hos Peter så visade han mig bilder på före och efter skalfasader. Många såg helt plötsligt mycket yngre ut när de hade fått finare tänder.

Du kan få en gratis konsultation av ett värde på 750 kr just nu.

Besöksadress

Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Vasaplatsen 7 A
411 26 Göteborg

Kontaktinformation

Tfn: 031-7110898
Fax: 031-7118070

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *