Till sommarens grill behöver du detta

En ekologisk sommar med Pasqua SanZeno

I stället för att grilla med dessa fina viner så har jag varit i Solna tillsammans med ett gäng vänner för att äta vid vattnet. Finns även bilder av dessa viner på mitt instagram @veckomagasinet.

”Fruktig, ungdomlig smak med inslag av fat, päron, gröna äpplen, vanilj, ananas och citrus”.  Denna ekologiska klassiker – Pasqua SanZeno på box – passar bra till den nyfångade fisken och skaldjuren på sommarverandan. Vinhuset Fratelli Pasqua grundades för 90 år sedan och har under dessa år vuxit till att bli en av de största familjeägda vinproducenterna i Italien.

Petite Faiblesse

Petite Faiblesse-flaskan har tagits fram i samarbete med den kända japanska modeillustratören Yoco. Hennes illustrationer utgår från klassisk japansk teckningsstil som lyfter fram eleganta och feminina linjer.

 

2 svar på ”Till sommarens grill behöver du detta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *