Vänner i Stockholm bjuder hem mig

Lördagar brukar jag aldrig åka i väg då jag har för mycket att göra i Uppsala.

I dag är ett undantag då jag har vänner i Stockholm som bjuder hem mig och min svägerska Emma på middag. Vi båda gör oss i ordning nu för att mina vänner håller på att förbereda en stor middag. Snart får ni veta mer om mitt besök i Göteborg MRT express och estetisk tandvård. Det sorgliga är att jag inte ha kvar min systemkamera, men jag drömde om att jag hittade den i köket hemma hos mig. Jag har slarvat bort den och vet ej var den är. Den försvann på resan.

Jag har massor av vin hemma som jag ska ta med till henne. Det är ekologisk vin som jag får hem från f.d Finansministerns sambo. Vill ej skriva ut företagsnamnet då man inte får marknadsföra alkohol på bloggen och förknippa med ett företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *