Mitt möte med Svenska Hollywood frun Åsa Vesterlund

På eventet Engelen Nightclub mötte jag även på Svenska Hollywoodfrun Åsa Vesterlund.

Hon var så mycket finare i verklighet än på tv. Det kommer fler bilder från kändisfesten på Engelen Nightclub som Christos Neo från NeoEvent bjöd in mig till. Jag hade med mig två gäster min pressanasvarige Emelie Andersson & Vilja Ersson coach.

Mina egna åsikter om Åsa Vesterlund

Folk som kritiserar henne är de som hade givit sin högra hand för att byta sitt liv mot henne. Om det inte stämmer så får kritikerna bevisa det på något sätt annars står min åsikt kvar.

 “De som talar om att åldras naturligt säger så för att de inte har råd med det Åsa gör. Ingen vill bli gammal så varför låtsas folk som om det vore självvald? Det är som att säga låt din bil tappa sitt värde naturligt underhåll den inte. “

En gång i tiden umgicks jag i fel kretsar. Det fanns en person som påstod att hon tyckte synd om kungafamiljen för de måste välja yrken de är födda till. Hon själv gick upp 5 på morgonen för att diska i en restaurang på Arlanda. Jag undrar om hon hade det som drömyrket när hon var barn? Alltid utan undantag så är det alltid de som inte orkar kämpa i livet som kastar sten på människor som kämpar och lyckas. Folk som sätter på sig offerskjortan brukar alltid kritisera människor. Den som är självkritisk kan inte vara positiv mot andra. När människor kritiserar andra så visar de bara hur de upplever livet oavsett vem det handlar om. Jag har lärt mig att inte umgås med människor som kritiserar andra i min närvaro. Dessa har inte förstått att de är sin egen lyckas smed. Du lär dig inget av kritikerna för de har inte ens kunnat lyfta upp sig själva, vem är då du som de ska lyfta upp?

hollywood fru åsa vesterlund
Åsa Vesterlund har en klassisk skandinavisk skönhet.
svenska hollywoodfru åsa vesterlund
Här ser ni Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Isabel Adrian. Jag har hittils träffat Isabel Adrian och nu Åsa Vesterlund.

 

Åsa, som är känd Botox-förespråkare och dessutom varit gift med den kände plastikkirurgen Darrin Frye, 54, hävdar i dag att hennes läppar är helt naturliga.

– Mina läppar, som de ser ut i dag, det är mina läppar. Jag har inte fyllt på dem på två år och fillers försvinner ju, säger hon i en intervju med Hänt under ett besök i Sverige.

– Ändå är det ”Åsa med läpparna” liksom. Man får lätt en stämpel här i Sverige, säger hon besviket.

Hollywoodfrun är ändå frispråkig när det gäller skönhetsingrepp. På första dejten med Darrin injicerade han Botox i henne, sedan dess har det blivit fler ingrepp.

– Jag tycker att var och en får göra vad de vill liksom. Jag är ärlig, om folk frågar så säger jag vad jag har gjort. Jag tycker inte att det är hela världen att jag har gjort Botox eller fillers, att jag har gjort mina läppar eller mina bröst, säger hon.

Sedan hon slog igenom som en av TV3:s New York-fruar 2010 har hon fått mycket kritik för sitt utseende.

– Folk säger: ”Du ska åldras naturligt” och så vidare. Fine, jag köper det, men sluta använd smink, sluta använd push up-bh, sluta använd Spanx och löshår, lösögonfransar… Då vill du ju också se bättre ut! Om jag vill använda Botox, låt mig då göra det.

På sociala medier har folk tagit sig friheter att kommentera Åsas utseende. ”Du är så ful”, ”Du ser grotesk ut” kan det låta. Till näthatarna vill hon säga:

– Hoppas ni kommer att må bättre, för uppenbarligen är det här personer som inte mår så bra.

– Jag är inte ute efter att vara älskad av alla.

Läs mer om Svenska Hollywoodfruar:

Agnes Nicole-Winter från ”Svenska Hollywoodfruar”: ”Min man hade 12 tjejer vid sidan av”

Caroline Grane sticker ut bland Hollywoodfruarna: ”Jag är feminist”

 

 

 

Ett svar på ”Mitt möte med Svenska Hollywood frun Åsa Vesterlund”

  1. Heja Åsa! !

    Bra att du står på dig emot den genomelaka Gunilla ! Hon är ju för fn över 60 och tror att hon ska få en filmkarriär i Hollywood!! Vadå Hollywoodfru? Har hon ens varit gift? Ni får ju inte ens nämna Erikas pappa! Hon kanske bara är insiminerad Om han skulle finnas som en man i Gunillas liv så gör ju Gunilla ett stort misstag som inte pratar om honom med Erika. Gunillas praatande om Gud hela tiden. Kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig att en sån elak kvinna är religiös!!!
    Stå på dig Du och de andra fruarna är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *