Barnparadiset hur underbart låter inte det?

När man hör ordet barnparadiset så tänker man sig att alla möbler är små i ett barns storlek och att det är en drömvärld.

Det sägs att man ska ha barnsinnet kvar om man inte vill åldras. Jag kan säga så här att den du är som barn är du som vuxen också fast med en extra mask på dig. Tar alla av sig masken så blir man barn på nytt. Det är ingen skillnad på en människa som barn och vuxen. En människa förändras aldrig hur lång tid det än går. Detta vet jag då jag själv aldrig har förändrats inombords.
Nedan ser ni en perfekt skötbädd där det finns mått så att du hela tiden kan mäta din bebis och se bebisen växa. Den har fina zebror på sig och jag som tycker att zebror är levande konstverk. Hur kan något vara så vackert som zebror är och dessutom helt naturliga. Avtorkbart, vattenavstötande plastad, lättskött yta mycket enkel att hålla ren så du kan enkelt och bekvämt använda denna. Finns även praktisk skötdyna för den som föredrar det. Tänk på att du byter blöja ca 10 ggr per dag och då kan det vara klokt att satsa på en produkt som är enkel att rengöra.

Jag vet en tjej just nu där vattnet har gått och hon befinner sig i Västerås för att föda.

Detta inlägg är dedicerad åt henne då jag vill hjälpa henne och hitta rätt i denna djungel. Finns även skötfilt som hon kommer att få nytta av till sin bebis som är en liten pojke. Sent i går kväll pratade jag med henne och det fanns ej plats på akademiska sjukhuset i Uppsala så hon fick åka ända till Västerås. Trots att hon är kopplad till massa olika maskiner så tog hon ändå diskussionen med mig om andra saker. Jag är så superglad för hennes skull då hon har haft 10 års barnlängtan och äntligen kommer det en lite pojke till henne.

Jag kan avslöja att pojken lär få hennes gröna ögon och temprament. Väntar på besked från henne även i dag för att se att allt går perfekt.

Nedan ser ni en matstolsdyna och man är van att barnstolar inte är så bekväma. För det enda man får sitta på som barn är en bit plast och efter ett tag kan det bli obekvämt. Jag förstår inte varför folk inte kan tänka på det att det inte är så bekvämt att sitta på en plaststol hur länge som helst. Tänk bara på en trästol som du själv som vuxen ska sitta på. Efter ett tag blir man rastlös för det blir obekvämt. Man får dessutom ont i ryggen om man sitter för länge på en trästol. Så hur tror ni att en bebis mår om de ska sitta still på en plast barnstol i flera timmar? Nä skärp er de måste också få sitta på något bekvämt så att de inte blir rastlösa. Nedan visar jag en perfekt matstolsdyna som är bekväm nog för en liten bebis.

Hängkorg aldrig sett något liknande i mitt liv

Du kan använda denna hängkorg upp till att bebisen blir 9 månader gammal. Ser ut som en hammock fast denna är så mycket finare. Det är första gången jag ser en hängkorg visste inte att det fanns denna typ av sängar för barn. Vad spelar det för roll om det är en pojke eller flicka rosa går hem hos båda tycker jag. Eller så får man börja med en lila färg och kalla det för hen som har blivit så trendigt att använda just nu. Blandar du rött och blått får du den lila färgen och då blir det inte en hon eller han utan en hen.

Teservis helt i tyg för att barnet inte ska göra illa sig.

Du behöver en teservis utifall drottningen skulle komma på besök och vilja ha en eftermiddags te hos dig. Man måste alltid göra sig redo för kungligt besök för man vet aldrig. Folk kan få för sig att komma oanmälda och då måste man veta hur man bemöter sina oanmälda gäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *