Ett måste för dig på elitnivå

Ordet elit är något som man reagerar positivt på just för att ordet beskriver din nivå i olika sporter mm

I detta fall kan du både vara på en elitnivå eller bara hobbynivå. Nu när sommaren närmar sig med stormsteg så är det faktiskt ännu roligare om man åker MC och vill du ha kläder mm så kan du vända dig till där hittar du allt. Det finns även nya och gamla dvs second hand MC du kan köpa på sidan. Finns även kläder och skor för dig som åker MC i sommar.

Jag har nyligen varit på en event i Stockholm med massor av kändisar. Vissa av gästerna kom dit med MC och parkerade snyggt sina MC och klev in på den röda mattan. Det såg väldigt trendigt ut när det endast tog av sig hjälmarna innan de klev in. I helgen får ni ta del av flera

bilder från detta event. Jag blev inspirerad i varje fall att kanske åka MC i sommar och kanske börja ta MC körkort för det kan väl inte vara svårare än att ta ett vanligt körkort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *