Dygnet har tyvärr bara 24 timmar

I dag får jag besök från Halmstad det kommer en tjej som jag har lärt känna via bloggen och vi ska träffa en entreprenör som driver en fabrik i Uppsala.

Nu håller vi på att lansera ett varumärke som jag har kommit på och som jag nu ska dela med mig av. Vi får se vad detta leder och än kan jag inget avslöja. Jag har själv tagit beslutet och avbrutit några samarbeten som jag vet att jag inte hinner med. Folk kan alltid vända sig till mig och ställa sina frågor och jag svarar mer än gärna. Fast jag hinner inte arbeta på allt på samma sätt som jag kunde förut. Min tid räcker inte till längre.

Nu ska jag i varje på en affärslunch och träffa dessa två personer.

 

 

bloggdrottning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *