När är kronprinsessan Victoria som coolast?

Jag själv anser att kronprinsessan Victoria är som coolast när hon har på sig sin Sverigedräkt på nationaldagen.

Nedan ser vi hela familjen samlade inför nationaldagen i förd sverigedräkt. Det går inte att bli coolare än så här på en och samma bild. Det kanske inte är så här alla kan gå klädda på nationaldagen. Det finns andra bra alternativ så att man inte sticker ut i mängden för mycket och om man inte vill stjäla hela föreställningen.

Nu kan du tex göra en egen personlig klädstil i from av Sverigekläder med eget namn och ur coolt vore inte det om du skulle ha en kinesikt namn med tecken och svenska flaggan i bakgrunden? Du hittar dessa kläder på och nu när EM närmar sig till sommaren så ska du absolut ha en siffra med ditt eget namn på. Den ska du dessutom använda varje dag till EM tar slut inför sommaren.

När det går bra för ett företag så kan man också fira detta genom att köpa sådana tröjor till var och en på firman. Det folk kallas för på sitt jobb är det namn man ska trycka på tröjan. Det låter kanske lite elakt, men tro mig det kommer att vara roligt i slutändan. På mitt jobb fanns förut en person som kallades för lillen utan att hon visste om det. Tänk då att det står lillen på tröjan vilken överraskning för just den personen. Min bror brukade skolka varje måndag när han gick i skolan och han kallades för måndagssjukan. Då borde det stå måndagssjukan på hans tröja osv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *