Hur ser familjeföretag ut?

Det finns vissa familjeföretag som är väldigt gamla tex så är Bonnier en av dem. Så fort något är av familjeföretag så blir det på något sätt ädlare ut i människors ögon.

Man ser familjeföretag något som går i arv och många gånger föreställer man sig att det börjar som något väldigt litet. Tänk er en sylt som görs av en kvinna först i hennes hem och sedan kanske gör sylt i flera mängder då grannarna ville köpa av henne. Sedan när folk börjar sprida till grannbyn så sprids sylten ännu mer. Till slut kanske det sprids till andra städer och då måste denna kvinna starta en liten butik. Sedan efter ett tag så började kvinnan kanske började anställa folk. Efter det så kanske hon sålde sylten till andra butiker som tog beställningar och vips börjar en industri av en familj. Detta gick sedan i arv från mor till son och sedan till barnbarn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *