Skulle du visa upp fula tänder på bild?

Detta är andra gången jag är i Göteborg för att besöka min tandläkare Peter Ingemarsson på Estetisk tandvård.

Jag som har tandläkarskräck kände verkligen ingen stress alls denna gång då jag vet hur säker tandläkaren Peter är på sitt jobb. Han är väldigt snabb så man inte ens trappa upp sin tandläkarskräck. Denna gång tog han tandavtryck på mig för att sätta in en tandinplantat på mig.

Hela tiden så fick jag se hur allt gick till via en dataskärm där han har mina tandavtryck färdigt.

Det finns mycket du kan göra inom Estetisk tandvård och nedan beskriver jag några Kosmetiska Lösningar

Skalfasader

En skalfasad är ett mycket tunt lager porslin som limmas utanpå den egna tanden. Det är ofta en bra lösning om man vill dölja t.ex. missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar. Jag själv har gjort tandimplantat och ska dit på min tredje och sista besök snart. Nedan mun tillhör inte mig utan det är en annan patient som visar före och efter bilder på Skalfasader. Att ha fina tänder betyder mer för utseendet än vad du kan ana. Ditt utseende ändras radikalt och du behöver aldrig mer dölja dina tänder för andra eller bli orolig att dina bilder ska bli dåliga pga av tänderna.

Besöksadress

Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Vasaplatsen 7 A
411 26 Göteborg

Kontaktinformation

Tfn: 031-7110898
Fax: 031-7118070

6 svar på ”Skulle du visa upp fula tänder på bild?”

  1. Hej!

    Jag har aldrig vart speciellt pigg på att visa upp mina tänder när de är i dåligt skick… Typ om man inte borstat tänderna en kväll så sätter det sig klegg runt om tänderna, men det är visserligen lättare att få bort än när tänderna är missfärgade. Jag har prövat olika huskurer med allt från bakpulver till aktivt kol, men det är eller känns inte speciellt bra på tänderna. Kollade på deras hemsida men jag hittade inget pris för en skalfasad, vad kostar det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *