Vilken affärsverksamhet bör man satsa på?

Jag har föreläst om affärsverksamhet och mitt liv som proffsbloggare för Thoréns Business School på Rådhuset.

Jag har gått igenom tex skillnaden mellan att driva Waynes Coffee respektive Starbucks. En Starbucks kan du aldrig äga för det finns redan en ägare för hela bolaget över hela världen. Det du kan göra om du vill starta en Starbucks är att du kan bli Storemaneger och få en fast lön. Du kan å andra sidan aldrig gå i konkurs personligen. Driver du en Waynes Coffee så kan du tjäna hur mycket som helst beroende på din omsättning. Det du sedan får göra är att betala en viss procent till själva VD som sitter på huvudkontoret i Stockholm. Går du i konkurs så är det också du som verkligen blir skuldsatt. Du kan även göra stora vinster om du arbetar effektivt och följer en bra service sed.

Efter föreläsningen så var det flera tjejer som vill ta en selfi tillsammans med mig för att lägga upp på sina respektive instagrams. Min instagram heter @veckomagasinet.

I morgon får ni se några selfies som eleverna på skolan tog med mig.

 

 

Ett svar på ”Vilken affärsverksamhet bör man satsa på?”

  1. Det gäller att alltid ligga ett steg före i tiden, eller också att för den delen bevara något som många har fördomar mot ex. Att det går att leva på sin blogg, den visar du.

    Allt handlar om val.

    /Coachvilja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *