Bästa färdmedlet för en business man

Vi är vana att se business män köra bild till jobbet hur långt bort än jobbet ligger.

Jag bor i Uppsala och många som bor i Uppsala pendlar till Stockholm varje dag. Då sitter det bara en person i varje bild som pendlar till Stockholm. Hur hade det varit om folk kunde samåka? De skulle både spara på bensin och miljön. Folk är för stroppiga för att erbjuda andra att samåka. Det brukar dessutom ta 3 ggr så lång tid att åka till Stockholm från Uppsala när folk börjar jobbet och när de slutar jobbet.

En gång skulle jag och tre tjejer åka till Stockholm med bil. Det var rusningstrafik dvs den tiden då alla slutar jobbet för att pendla hem med bil. Vi borde ha varit framme på 45 minuter, men denna resa tog oss 3 timmar i stället. Dvs 4 ggr så lång tid tog det för oss att nå fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *