En festival med skratt och förundran

Uppsala Magic & Comedy är en magi- och humorfestival som hålls årligen, helgen före Valborg

Johan Ståhl (festivalgeneral) är en av artisterna i denna fantastiska uppsättning som jag tyvärr missar att gå på då jag kommer att befinna mig utomlands. Fick en personlig inbjudan av Johan Ståhl. Så här skrev han till mig i går kväll:

“Har du chans att komma på lördag kl 19.00? Den showen blir grym!”
Dagen innan så skrev presschefen till mig och kunde ordna platser åt mig trots att det var fullbokat. Så detta innebär att ni måste skynda er då detta event är otroligt populärt. Den bara växer och växer och kommer att bli internationellt stor.
johan ståhl
Johan Ståhl som är en av artisterna här med sin dator.

Festivalens Artister

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *