Jag har blivit agent & marknadsansvarig för klädmärket Seleste

Tillsammans med 5 andra killar ingår jag i Seleste damkläder och är deras agent & marknadsansvarige. En av delägarna är Jonas Backman som ni ser nedan. Han var med mig när vi hade ett försäljningsmöte.

Vi kommer i höst ha en stor lanseringsfest med många kända ansikten runt Östermalm. Mer om detta i höst håll utkik mer info kommer det lovar jag er.
Seleste är ett dammärke med visionen att tillverka “high end” -modeprodukter för den moderna kvinnan, mer om detta i varumärkesbeskrivningen nedan. Höst och vinterkollektionen som lanseras i år som består av olika kappor som finns bifogade i mailet. Några
utav dem finns i fler färgkombinationer. Detta kan man se mer om i vår lookbook. Över tid kommer Seleste utveckla utbudet av produktkategorier inom kollektionerna för att skapa ett komplett koncept.
Seleste har två grundpelare i varumärkets uppbyggnad, kvalitet och miljö. Vi eftersträvar att tillverka våra produkter av miljövänligt material och genom miljövänliga tillverkningsmetoder. Detta säkerställer vi genom att använda material som bland annat certifierats med Bluesign och Oeko-tex, därmed följer även god kvalitet. Vi använder noga utvalda, etablerade leverantörer med imponerande meriter för att säkerställa kvaliteten i våra produkter och hur de tillverkas.
damkläder
Jag håller i Seleste look book
kappor
En av delägarna är Jonas Backman och inom en snar framtid kommer jag presentera samtliga delägarna till dammärket Seleste.
försäljning
Här provar en anställd Seleste damkappor för att vi ska se om något behöver ändras. Vi fick mycket bra tips som vi kommer ta med oss på vår resa.
damkappa
Inför hösten har vi stora planeringar så följ med oss på vår resa hur vi som entreprenörer tänker.

Vår varumärkesbeskrivning lyder som följande:

“At Seleste, we are a distinct international brand with a focused yet high end design sensibility and a passion for elite execution, craftmanship, and innovation. We embrace our Swedish heritage while remaining inspired by global culture trends which help creating robust, timeless collections.
Our fall and winter collection 16-17 embodies a wide set of influences and experiences from traditional European fashion, conceptual artists and designers, progressive collectives, and high fashion design.
Our objective to create collections which will refresh traditional elements of fabrication and construction; to reinterpret the highest quality materials with inventive design. The intent is to create a collection that is innovative and new; one that is considered and conceptual yet grounded in functionality and minimalism. Seleste pushes the envelope of tradition into a futuristic and fresh approach to design.”

2 svar på ”Jag har blivit agent & marknadsansvarig för klädmärket Seleste”

  1. Men så roligt! Träffade ju grabbarna hos dig . Trevliga affärsinriktade unga killar, det är häftigt! Spännande med ett nytt märke. Vill gärna se sedan. Mvh
    Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *