Att ha kroniska sjukdomar & Renässans nässpray

Som ni vet så har jag börjat med Renässans nässpray Plus och Plus mentol

renässans
Bild: Paddington

Jag har problem med nästa och är nästan alltid täppt speciellt på vintrarna och förekommer även på sommaren för mig. Renässans förbygger nästäppa och jag har heller inte haft några biverkningar. Denna produkt kan man faktiskt använda vid nästäppa, vanlig förkylning och om man är gravid. Jag vet ej om jag har bihåleinflammation då jag inte har rådfrågat någon läkare om det. Jag kommer även vända mig till läkare för att få lära mig mer om mina kroniska besvär. Denna produkt kan du även använda när du har bihåleinflammation så vare sig jag har det eller inte så fungerar den utmärkt för mig.

kroniska sjukdomar

Jag har ju detta problem varje dag nästan och vet också om att jag kan använda den varje dag året runt helt utan problem. Detta känns så skönt för mig att veta att jag kan använda den när jag vill utan att bli missbrukare av produkten.

Nu har jag haft den i ca 3-4 veckor och därför kan jag också enkelt utvärdera den. Det jag märkte i början att min täppa blev bättre, men att jag fick rinnig näsa i stället. Sedan avtog även det problemet så nu känns det utmärkt. Nu är jag i varje fall inte beroende av avsvällande mediciner och är väldigt nöjd att jag har börjat prova denna “snälla” produkt i stället.

Jag fick tipset av en kund att jag skulle prova Renässans nässpray Plus och Plus mentol när hon såg att jag var beroende av nässpray. Denna kund hade själv varit nässprayberoende och kände direkt igen sig i mig. Fick besök av kunden för några dagar sedan och berättade för henne om att jag hade blivit helt fri från mitt nässprayberoende. Vill gärna lägga upp en glad bild av mig själv när jag blev fri, men jag känner ändå att jag lägger in en vanlig bild på mig när jag kan jobba utan att behöva dras med ett beroende.

Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *