Gör din bostad större så här

Bor du trångt och har för mycket saker omkring dig? Är din lägenhet för liten till förhållande till dina möbler?

Jag har alltid sagt att om man ordnar bra förvaringslösningar i hemmet så får man mer yta över. När man får mer yta över så kommer det kännas som om bostaden är mycket större. Det finns inga små bostäder utan det finns bara dålig planering gällande hur man förvarar sina saker.
Själv är jag som besatt av förvaringar och slänger precis allt som jag inte behöver. När Strix tv var hos mig så påpekade de att jag inte hade mycket grejer hemma. Jag har mycket grejer, men jag vet hur jag ska förvara dem för att de inte ska stå i vägen eller ta onödigt stor plats.
Trademax har massor av smarta förvaringslösningar för ditt hem och du kan använda dem i kök, vardagsrum, badrum och hall.
Här ser vi vit förvaring modell Vitorio som har en empirisk stil som jag bara älskar. Kostar endast 2495 kr vilket är väldigt billigt för en sådan vacker möbel. Här kan du förvara strumpor, trosor och mössor.
förvaring
Trademax är ett familjeföretag som bildades 2008. Detta familjeföretag håller låga priser till en bra kvalité då de inte har så många mellanhänder. Ju färre mellanhänder desto billigare blir förvaringarna och detta betyder absolut inte att det är sämre kvalité.
Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *