Ha koll på statistiken via Viva Report

Har du en hemsida, blogg, google analytics, Twitter, instagram, linkedin och Youtube kanal?

Då kanske du även vill veta och följa din statistik på dessa kanaler. Nu har jag samlat all min statistik på ett och samma ställer och kopplat alla mina sociala medier. Vem om inte jag som är en drottning inom sociala medier borde hålla koll på sin statistik.

Viva Media arbetar med främst små och medelstora bolag där många inte har en aning om vad som händer på deras webbplats eller i sociala kanaler. Vi har utvecklat en webbaserad tjänst som samlar den viktigaste statistiken från Google Analytics, Adwords, Facebook, Twitter och Instagram.
Än går det inte att koppla in Youtube och Linkedin men inom kort kommer även dessa dvs coming soon som de har skrivit ut på sin hemsida. Sidan heter Viva Report som verkligen rapporterar allt på en och samma sida så enkelt och så genialt.

Denna tjänst kostar dig inte ett enda rött öre och den kommer alltid vara gratis. Inom några veckor kommer nästa version med en uppgraderingsmöjlighet mot en månadskostnad på några hundralappar. När du bli betalkund så kommer du få ta del av andra saker som tex fördjupad statistik med ROI-siffror för e-handel och ads i sociala kanaler, Youtube etc.

Jag som är entreprenör och franchiseföretagare vet hur viktig statistiken är för min verksamhet. Inte minst sagt bloggens statistik då min statistik är avgörande för hur mycket betalt jag får från olika sponsrade inlägg. Kan också avslöja att alla mina inlägg har en sponsor bakom sig vare sig jag markerar ut det i inlägget eller inte.

Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *