Vendela Cederholm på livsstilsmässan 2016

Här nedan ser du flera medium som var med på hälsomässan 2016 i Uppsala. Bla Vendela Cederholm och Benny Rosenqvist var på plats.

Jag har även föreläst och tagit en aurafotografering. Mer om min föreläsning och fotografering kommer inom kort på bloggen.

spådam.se
Spådam.se hade 5 minuters gratis telefonkonsultation.
sierska saida
Bengt Andersson är släkt med sierskan Saida i rakt nedstigande led. Han kunde se att jag skulle resa om 3 veckor över vatten, att jag skulle byta lägenhet och att jag kommer att skaffa växter i min nya lägenhet. Han var verkligen en äkta gudagåva som verkligen har talang. Du når honom på mobil 070-3691790

onella medium

handtydning
Medium Lisa gjorde handtydning och var väldigt pedagogisk och pricka i allt rätt samt gav massor av goda råd om framtiden. Denna kvinna är verkligen en klippa för den som vill veta mer om sin karriär. Hon gav mig fantastiska idéer om tex fotografering. Man tar först bilder och om folk blir nöjda då får de betala för varan. Det är bara ett axplock över allt fantastiskt som hon levererade till mig.

helhetsterapi

Vendela Cederholm
Vendela Cederholm på scen inför en gruppseans

Vendela Cederholm

Vendela har lång erfarenhet av medialt arbete och hon har varit verksam som certifierat spiritualistiskt medium sedan 1995.

Hon arbetar med grupp- och storseanser, utbildning samt vägledning och andliga frågor och även som TV-medium.

På TV kan vi se henne hjälpa familjer genom sin mediala förmåga i ”Det Okända” och hon har varit med som lärare och jury i ”Akademin för det Okända”.

Sedan mitten av 1990-talet har Vendela lett kurser i intuitiv och medial utveckling. Hon är VD och arbetar som lärare på www.akademin.net som bland annat har kurser för inre utveckling och en eftertraktad mediumutbildning.

Vendela är även speciallärare och har en gedigen utbildning och pedagogisk bakgrund, något som kommer väl till pass på Akademin. Intresset att lära är stort och hon har studerat teologi och religionsvetenskap. Hennes mediala utbildningsbakgrund finns inom spiritualismen och hon arbetar på kristen grund.

ammis reiman
Fantastisk varm person Ammis Reiman som är duktig medium. Jag ville ha hjälp med min vikt och fick bra vägledning kring vikten. Henne når du på [email protected] mobil 0705695100
indiska tvålar
Indiska tvålar som sägs vara världens bästa tvålar. Vill du beställa tvålar kan du skriva till [email protected] mobil 0737305197

 

 

Benny Rosenqvist

Jag var med i samma program som Benny Rosenqvist i Hoppas det smakar med Robert Aschberg. Den första person jag träffade på 10 på morgonen i svandammshallarna var Benny och jag gav honom en stor kram. Vi möttes aldrig i programmet då vi inte spelades in samtidigt. Jag har mött honom i Uppsala på Ananda då jag var kassör för organisationen och vi bjöd in honom som gäst.

 benny roseqvist böcker

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *