Bästa sättet att färdas på Stålhjuling

Jag vet att man kan motionera med en cykel, fast det är så mycket bekvämare med en stålhjuling.

Hur coolt hade det inte sett ut om alla människor skulle börja använda sig av en stålhjuling i stället för att köra bil i sin egen stad. Jag vet att det finns massor av folk från Uppsala som åker till Arlandastad för att jobba på flygplatsen. Med bil tar det ca 30 minuter om man åker i ca 90 km/tim. Med en stålhjuling skulle det kanske ta 2 timmar att komma fram och det skulle bli så mycket billigare. För dessa går ca 20 km/timmen.

stålhjuling
Stora Offroad däck för hård körning. Funkar lika bra på asfalt som på golfbanan. Denna går 18 km/timmen

Nu kanske man inte ska åka med en stålhjuling till Arlanda utan kan använda den inom sin egen stad. Tex Uppsala, Umeå och Lund är studentstäder. Här borde studenterna verkligen använda sig av en stålhjuling för att ta sig fram. Ni hittar dessa snygga stålhjulingar på Outlet24seven.se som faktiskt är en personlig Outlet på nätet med väldigt låga priser. Varorna kommer från Asien vilket gör dem billiga. Dessa varor finns i Sverige redan därför tar det fort för att få leverans hem.

Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *