Så här har ni aldrig sett mig som bloggare!

Som bloggare är jag van vid att skriva om mode, event, pressmöten och kändismöten. Ni som läser bloggen är också vana med att jag skriver ofta om dessa ämnen.

mode bloggare
En typisk selfi som modebloggare eller skönhetsbloggare med en guldmask i ansiktet. Detta är en av mina vanligaste bilderna på bloggen.

Jag vill kunna lära mig mer här i livet och jag tror att även om du är tjej och bloggläsare så vill du som jag lära dig något nytt. Därför ska jag förklara lite för er om olika mätinstrument som kan vara bra att kunna inför framtiden.

Här på instrumentcenter kan du enkelt beställa olika mätinstrument. Om du inte har råd att köpa ett mätinstrument så kan du alltid  hyra ett mätinstrument. Det finns massor av olika sorters mätinstrument så jag tänkte förklara för er lite olika mätinstrument.

Decibelmätare innebär att den mäter buller omkring.

Oscilloskop är ett elektriskt mätinstrument som visar hur en elektrisk spänning varierar över tiden, eller hur två elektriska spänningar varierar i förhållande till varandra.

Multimeter är ett instrument som används för att mäta flera olika storheter, oftast elektriska sådana, till exempel ström (ampere), spänning (volt) och resistans (ohm – Ω). En multimeter kan även ha andra funktioner.

Snart är det dessutom högskoleprov och jag vet att många av dessa namn brukar dyka upp på högskoleproven. Det är värt att lära sig lite om olika mätinstrument för du vet aldrig när du kan tänkas behöva dem. Du kan behöva dem i praktiken och även behöva dem teoretiskt nämligen när du skriver högskoleprovet.

instrumentcenter kan du köpa och hyra både nya mätinstrument och begagnade. Det är helt enkelt försäljning, uthyrning och kalibrering. Vad innebär kalibrering tänker du nu ännu ett nytt ord? Kalibrering handlar om kvalitetssäkring och trovärdighet och här får du både kvalité och trovärdighet. Gå in på hemsidan och titta runt så kommer du säkert finna det du själv söker.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *