Drömbadrum och vackra golv

Jag har alltid velat ha ett badrum med fönster för jag kan känna mig så instängd i badrum och kan känna mig instängd.

Det bästa vore om badrummet var i ett inglasad balkong så att man känner att man kan andas. Helst ska man duscha utomhus eller i sin egen trädgård. Fast man ska då har frostad glas så att folk inte har insyn.

Jag har tips på hur jag skulle vilja att mitt badrum såg ut. Se nedan bild där det bara fattas att jag lägger ut ett badkar och sedan sätter i gång och duschar. Jag kommer då aldrig känna mig instängd. Jag kommer förr eller senare byta min nuvarande bostad och då välja en bostad som har badrum med stora fönster annars får det vara.

kakel_kampanj

Jag hittade denna fina bild på Golvshop där du handlar golv till hela din lägenhet eller villa. Här kommer du att hitta kända varumärken inom kakel, klinkers, tapeter, färg och mattor som du får direkt hem till din bostad med fri frakt. Du kommer att hitta mycket på sidan och bli inspirerad hur du kan göra en total makeover i din bostad. En ny fondvägg i vardagsrummet som jag har gjort lyfte hela mitt vardagsrum. Du kan också få ett nytt klinkergolv i hallen gör större skillnad än du tror. För att du verkligen ska kunna se hur ditt nya golv eller en viss väggfärg tar sig uttryck i ditt hem erbjuder vi dig självklart fria provbitar på golv så att du kan visualisera förändringen.

Är du duktig på att visualisera?

När du får hem provbitar så kan du sätta dig ner i lugn och ro för att gå igenom hur du vill ha det. Om du är duktig på att visualisera så innebär det också att du har lätt för att varva ner som människa för att bara vara här och nu. För visste du att i går har redan hänt och i morgon är inte något du ska tänka på nu. Det enda du ska tänka på är här och nu då kan du även bli duktig på att visualisera.

sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *